Generálkivitelezés

Tervezéstől - kulcsátadásig


A generál kivitelezés magában foglalja az építőipari kivitelezések számtalan pontját. Ezen folyamatok koordinálásért a generálkivitelező a felelős. Teljes figyelmet szentel a felújítási és építési fázisokra, amelyet hozzáértő szakemberekkel és alvállalkozókkal végeztet el. A generálkivitelező képviseli a megrendelő minden elképzelését. A generálkivitelező képviseli a megrendelő minden elképzelését.

Felállított követelmény rendszerünk:


Generálkivitelezési feladatok:


Generál kivitelezéssel a beruházók fellélegezhetnek egy kicsit, nagy teher kerül le a vállukról, ugyanis az egyik cél hogy NE LEGYENEK PLUSZ KIADÁSOK. A tervezés menete minőségi szakértelemmel történik, TÖBBLETKÖLTSÉGEK NÉLKÜL.

Balatoni Mátyás - ügyvezető, tulajdonos

Szerkezetépítés

Az eljárás lényege, hogy a teljes szerkezet, az építkezés helyszínén valósul meg. Gyártott monolit vasbeton segítségével - betonacél szálakból, a helyszínen összeszerelt vasalás + helyszínre szállított mixerbeton - elemekből épül fel.

A technológiának megfelelően a Rotech Motort Kft. csapata elkészíti a zsaluzást, a szükséges alátámasztó dúcolást, a betonacél szerelést, a betonozást, a kizsaluzást, továbbá a kizsaluzást utáni munkálatokat.

A technológiának megfelelően a Rotech Motort Kft. csapata elkészíti a zsaluzást, a szükséges alátámasztó dúcolást, a betonacél szerelést, a betonozást, a kizsaluzást, továbbá a kizsaluzás utáni munkálatokat.

A tervek szerint elhelyezzük a betonszerkezetbe kerülő egyéb elemeket - csövek, - kiegészítő acélbetétek, távtartók ..stb)

A szerkezetépítési technológia segítségével elkészíthető az alapozás, a födémek, a gerendák, a pillérek, a lépcsők és akár még a falak is.

A szerkezetépítési feladatokon túl vállaljuk még a kapcsolódó munkálatok kivitelezését is, úgy mint:


A Rotech Motor Kft. vállalja ipari létesítmények, iroda, társas és családi házak szerkezetépítését, továbbá egyéb jellegű vasbeton műtárgyak - aknák, támfalak, medencék, garázsok ..stb. - elkészítését.

Balatoni Mátyás - ügyvezető, tulajdonos

Társasház Cinkota - Képgaléria

Társasház Cinkota, szerkezetépítés - Képgaléria

Családi ház Pesterzsébet - Galéria

Családi ház Pesterzsébet - Galéria